divendres, 13 de setembre de 2013

Inici de Curs. Literatura Catalana Curs 2013-14Hola a tots i totes, les meves alumnes noves de literatura catalana de 2n de BAT !!!!Com ha anat l'estiu? Molt bé, no? Segur que us heu enyorat i ja teníeu moltes ganes de veure-us per a explicar-vos l'estiu!! I a mi, què m'heu enyorat? jejeje!

Bé, ja ha arribat setembre i tornem a començar el curs, i aquest cop amb molta energia!!!!Espero que ens entenguem molt i molt bé i que vingueu amb moltes ganes de treballar. Desitjo que aquest curs sigui genial per a totes i profitós i que participeu molt d'aquest, el vostre bloc!


Aquest espai, ha estat creat pensant en vosaltres, alumnes de 2n de Batxillerat, que heu de fer Llengua i Literatura catalana durant aquest curs. Aquí hi trobareu un lloc on deixar els vostres comentaris, on veure els vostres treballs, on consultar i trobar les explicacions, exercicis, dates d'exàmens i entregues, adreces d'interès, material bàsic, textos, vídeos, presentacions... en definitiva, tot allò que crec que us pot ser útil en els vostres estudis i treballs.

Benvingudes a aquest nou curs 2011-2012. Comencem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada